OmaKivi-palvelu

OmaKivi on mobiili- ja verkkopalvelu, jonka avulla voi tallentaa omia kivihavaintoja sähköisesti sekä lähettää niitä halutessaan Geologian tutkimuskeskuksen kansannäytetoimistolle tutkittavaksi.

OmaKivi-palvelu on tarkoitettu kaikille kivistä kiinnostuneille satunnaisista luonnossa liikkujista lähtien aina aktiivisiin kiviharrastajiin saakka. Kivihavaintoja voi tehdä koko Suomen alueelta. OmaKivi-palvelun kautta tulevat havainnot ovat mukana valtakunnallisessa kivikilpailussa. Lisätietoa kivikilpailusta.

Palvelun käyttö ja havaintojen tutkimukset ovat maksuttomia. Havaintojen ja kivinäytteiden lähettäminen kansannäytetoimistolle tutkittavaksi vaatii kuitenkin käyttäjätilin luomiseen palveluun (rekisteröityminen). Rekisteröitymisen voi tehdä joko palvelun selain- tai mobiiliversiossa.

OmaKivi-palvelu on käytettävissä joko App Storesta ja Google Play -kaupasta älypuhelimeen ladattavalla mobiilisovelluksella tai vaihtoehtoisesti verkkoselaimella millä tahansa internet-yhteyteen kytketyllä laitteella. Huom! OmaKivi-palvelu ei ole tällä hetkellä ladattavissa muutostöiden takia. Ilmoitamme kun palvelu on jälleen saatavilla.

Huom: Sähköpostiohjelmasi saattaa luokitella rekisteröitymiseen liittyvän sähköpostin roskapostiksi (Gmailissa luokka Tarjoukset). Muistathan katsoa sitä myös sieltä.

Huom 2: Omakivi-palvelun rekisteröitymisessä on tällä hetkellä ongelma ettei rekisteröitymiseen liittyvä sähköposti lähde käyttäjälle. Pahoittelemme vikaa ja pyrimme korjaamaan sen mahdollisimman pian. Ilmoitamme tällä sivulla, kun vika on korjattu.

Lataa OmaKivi-sovellus ja luo tili.Syötä OmaKivi-sovellukseen: a) löytöpaikan koordinaatit, b) havainnon mitat, c) syy, miksi havainto on lähetetty, d) kuvat kolmessa eri mittakaavassa.

GTK:n geologit tarkastelevat havaintoasi ja saat vastauksen OmaKiveen.