Omakivi-sovellus

OmaKivi on mobiili- ja verkkopalvelu, jonka avulla voi tallentaa omia kivihavaintoja sähköisesti sekä lähettää niitä halutessaan Geologian tutkimuskeskuksen kansannäytetoimistolle tutkittavaksi.

OmaKivi-palvelu on tarkoitettu kaikille kivistä kiinnostuneille satunnaisista luonnossa liikkujista lähtien aina aktiivisiin kiviharrastajiin saakka. Kivihavaintoja voi tehdä koko Suomen alueelta. OmaKivi-palvelun kautta tulevat havainnot ovat mukana valtakunnallisessa kivikilpailussa. Lisätietoa kivikilpailusta.

Palvelun käyttö ja havaintojen tutkimukset ovat maksuttomia. Havaintojen ja kivinäytteiden lähettäminen kansannäytetoimistolle tutkittavaksi vaatii kuitenkin käyttäjätilin luomiseen palveluun (rekisteröityminen). Rekisteröitymisen voi tehdä joko palvelun selain- tai mobiiliversiossa.

OmaKivi-palvelu on käytettävissä joko App Storesta ja Google Play -kaupasta älypuhelimeen ladattavalla mobiilisovelluksella tai vaihtoehtoisesti verkkoselaimella millä tahansa internet-yhteyteen kytketyllä laitteella.